Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ αποκλειστικά στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ


οΕπίσημη συμμετοχή
Eβδομάδα Κριτικής
Φεστιβάλ Καννών 2007

οΒραβείο Καλύτερης Ταινίας
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Guadalajara 2007

οΒραβείο Κριτικής Επιτροπή
Διεθνές Φεστιβάλ CineVegas 2007

«Στιγμές μοναδικού χιούμορ και λεπτής ειρωνείας, που ισοπεδώνουν τα πάντα, με εντελώς διασκεδαστικό τρόπο….»
LISA NESSELSON @ περιοδικό VARIETY

Χιμένα Αγιάλα, Έλενα ντε Χάρο, Μάρκο ΑΝτόνιο Τρεβίνο, Αουρόρα Κανό, Ελίσα Βικέντο, Εμίλιο Ετσεβάρια, Πατρίσια Σπιντόλα, Μιλάγκρος Βιντάλ, Έκτορ Τελέζ
Σενάριο : Ερνέστο Ανάγια
Σκηνοθεσία : Σιμόν Μπρος
Διάρκεια: 103

"Να φας όλο το φαγητό σου, αλλιώς...". Κανείς από τους ήρωες ενός καθημερινού δράματος δε θα μπορούσε να τελειώσει τη φράση. Ένα κοριτσάκι που τρώει ό,τι βρίσκει μπροστά του, η μητέρα του που προσπαθεί να χάσει και τα λιγοστά κιλά που της έχουν απομείνει, ο πατέρας του που ψάχνει την τρυφερότητα στην τρυφερή αγκαλιά μιας ζουμερής γυναίκας, η καλόγρια δασκάλα του που απεργεί πείνας για να σώσει τον κόσμο.
Η κοινωνία της Δύσης βάζει το δάχτυλο στον οισοφάγο αλλά βγάζει τη βαθιά ανθρώπινη αγωνία που κρύβεται στις πιο απλές συνήθειες. Ο σκηνοθέτης Σιμόν Μπρος, είναι ο πιο γνωστός νέος και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης από τη Λατινική Αμερική, στον χώρο της διαφήμισης. Ήδη παραγωγός ταινιών πετυχημένων όπως το «WHO THE HELL IS JULIETTE?», οι πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους είναι αρκετά βραβεία και πολύ καλές κριτικές, ενώ ήδη του έγινε η πρόταση από την εταιρεία των αδελφών Γουενστήν (πρώην αφεντικά της MIRAMAX), να γυρίσει ένα ρημέηκ, με αμερικάνους ηθοποιούς.

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ PRINCE FIMCENTER
Λ. Συγγρού 106, Φιξ (ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ),
210-9215305 .
Πεμ. - Τετ.: 20.35/ 22.30

Δεν υπάρχουν σχόλια: