Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Disco στις 4 Ιουνίου ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

DISCO
η γαλλική απάντηση στο Mamma Mia
ρεκορ εισιτηρίων στη Γαλλία
Σκηνοθεσία: Fabien Onteniente
Σενάριο: Emanuel Booz Franck Dubosc Philippe Guillard Fabien Onteniente
Φωτογραφία: Jean-Marie Dreujou
Μουσική: Michel Legrand

Παίζουν: Franck Dubosc, Emmanuelle Béart, Gérard Depardieu, Samuel Le Bihan, Abbes Zahmani, Annie Cordy
Έτος παραγωγής: 2008
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Γλώσσα: Γαλλικά
Διάρκεια: 103’

Ιστοσελίδες:
www.disco-lefilm.com

www.myspace.com/didiertravolta

Υπόθεση:
Ο Ντιντιέ Τραβόλτα αναγκάζεται να γίνει ο βασιλιάς της Disco, προκειμένου να δει το παιδί του. Η πορεία του έχει πολλά απόοπτα, παλιές ιστορίες που πρέπει να ξεκαθαρίσει και γέλιο…
H πρώην γυναίκα του τον απειλεί ότι δεν θα του στείλει το γιό τους για διακοπές, αν πρώτα δεν σιγουρευτεί, ότι ο άνεργος και ελαφρά looser ήρωάς μας, θα έχει εξασφαλίσει τα χρήματα και τις προοπτικές για σωστές διακοπές του παιδιού του. Στην απελπισία του μία είναι η λύση. Να ξανασχηματίσει την χορευτική ομάδα που διέπρεψε στους διαγωνισμούς χορού Disco, πριν από 20 σχεδόν χρόνια Μόνο αν πάρουν το πρώτο βραβείο έχει ελπίδα να δει το γιό του. Μένει ένα μόνο μικρό προβληματάκι να λύσει. Μπορεί να αναβιώσει την Disco στα χρόνια της οικονομικής κρίσης?
Άποψη :
Η ευρωπαϊκή απάντηση στο Mamma Mia . Με ρεκόρ εισπράξεων στην Γαλλία, που έφερε αυτή την τόσο δροσερή κωμωδία στην Τρίτη θέση του Box Office.
Εκεί που το “Άντρες έτοιμοι για όλα” συναντά τον “Πυρετό το Σαββατόβραδο”, γεννιέται το “Disco”, που με περίσσια νοσταλγία και χωρίς ίχνος ντροπής τιμά δεόντως τα στενά παντελόνια, τα χρυσαφιά αξεσουάρ και το αθάνατο γκλίτερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: